Bij Timelapsecameras.nl willen we er heel graag alles aan doen om jou te helpen een gave en kwalitatief hoogwaardige timelapse te maken. Daarom vinden we (creatief)meedenken, onze service, onze kennis en passie op het gebied van timalapse heel belangrijk. Neem contact om meer te weten te komen. We helpen je graag!

Timelapsecameras.nl is een onderdeel van VANDEPUNT. (www.vandepunt.nl) een ervaren specialist op het gebied van lange termijn timelapse en hoogwaardige videoproducties. 

Een timelaps camera legt foto's vast met een interval tussen iedere foto. Van deze losse beelden kan een timelapsvideo worden gemaakt, afhankelijk van de toepassing kan de interval ingesteld worden. Van 1 foto/beeld per seconde tot wel1 foto/beeld per 24 uur. Door deze videotechniek worden veranderingen zichtbaar die normaal te langzaam gaan voor ons om waar te nemen. 

Voor meer info over high-end lange termijn timelaps kunt u terecht bij www.vandepunt.nl/timelapse-laten-maken/ of www.vandepunt.nl/wat-we-doen/timelapse/ . VANDEPUNT. is gespecialiseerd op het gebied van hoogwaardige (bouw) timelapse voor lange termijn.